Ze doopt haar voeten in appelazijn. De reden? Hele slimme en handige tip!

De laatste tijd komen er steeds meer oude recepten naar boven van onze grootmoeders. Appelazijn is weer helemaal populair en dit niet alleen vanwege de smaak, het is namelijk voor heel veel verschillende dingen goed voor je.

Appelazijn, ook wel appel cider genoemd, bevat namelijk heel veel goede voedingsstoffen. Een kleine greep van deze stoffen? Wat dacht je van vitamine A, B, C en E, bio-flavonoiden, calsium, ijzer, fosfor, kalium maar ook magnesium. Boordevol voedingsstoffen dus. Ik heb het onlangs gestest en het het werkt als een trein! Ik heb hier 9 redenen op een rij gezet waarom je iedere dag appelazijn zou kunnen gebruiken. Het is zo multifunctioneel namelijk!

1. Verminderd brandend maagzuur
Heb je veel last van brandend maagzuur? Het helpt direct als je azijn gebruik, zuur bestrijden tegen zuur dus. Klinkt best gek maar het werkt perfect! Het helpt direct nadat je 2 theelepels appelazijn hebt ingenomen met een glas water.

2. Verzacht keelpijn.
Als je appelazijn mengt met honing en water is het niet alleen een lekker drankje, het is een wondermiddel tegen pijn in de keel.

3. Werkt geweldig tegen een verstopte neus
Meng twee theelepels appelazijn en meng het met een glas water. Knijp je neus dicht als je de smaak niet lekker vindt. Als je dit een aantal keer per dag doet is jouw verstopte neus binnen no time ontstopt.

Bekijk de andere geniale tips op de volgende pagina!

Reacties