Ze had vaak last van nachtelijke spierkrampen in haar been, maar met DIT voedingsmiddel ging het over!

Als je wel eens nachtelijke krampen in je been hebt gehad, weet je vast wel hoeveel pijn dit doet. Plotseling word je schoonheidsslaapje verstoord met deze ongemakkelijke pijn en vaak weet je niet meer wat je van gekheid moet doen. De krampen kunnen uren doorgaan en de volgende dag ben je helemaal gebroken en voel je nog een soort napijn.

Gelukkig hebben wij van ViralFood een paar manieren gevonden om de pijnlijke krampen te behandelen en zelfs te voorkomen.Je kan de pijn namelijk met een voedingsmiddel verlichten die je vast in de koelkast hebt staan, namelijk: mosterd.

Mosterd bevat azijnzuur daarmee produceer je acetylcholine en dat helpt tegen krampen. Neem er een eetlepel van en je zal zien dat het helpt! Ook is het aan te raden om de pijnlijke plek zachtjes in te masseren met cirkelvormige bewegingen of door je tenen naar je toe te trekken.

Om de kuitkrampen te voorkomen is het belangrijk om veel te drinken, te minderen met alcohol en iets minder intensief te sporten. Ook is het dragen van goede schoenen belangrijk en kan je proberen een andere slaaphouding aan te nemen.

Helaas is de oorzaak van krampen nog niet precies bekend. waarschijnlijk heeft het te maken met zenuwen die extra gevoelig zijn en extra actief. Dat geeft dan snelle samentrekkingen van de spieren. Intensief sporten, te weinig vocht drinken, teveel alcohol of bepaalde medicatie kan er soms ook mee te maken hebben.

Heb jij nog mee tips om beenkrampen te voorkomen/behandelen? Laat het ViralFood weten!

LEES OOK: Slaap jij vaak slecht? Probeer dan dit!

Reacties