Ze legt elke avond wat schijfjes citroen in de slaapkamer, het resultaat is verbluffend!

Ik ben een echte fan van citroen. Het zit boordevol vitamine en antioxidanten en het is enorm goed vanwege meerdere redenen. Ik durf te zeggen dat het wel een van de meest gezonde vruchten is.

Daarnaast is de geur en smaak heerlijk fris. Veel producten ruiken naar citroen en dat is niet voor niks! Het ontsmet op een natuurlijke manier en desinfecteert. Maar wist je dat het nog veel meer voordelen heeft? Het is enorm goed voor het humeur en werkt tegen depressies en angstaanvallen. De geur houdt je rustig en zorgt dus voor een betere sfeer in huis.

Hoe werkt dat nou precies? De citroengeur absorbeert chemicaliƫn en daardoor is het een hele lekkere luchtverfrisser. Ik gebruik tegenwoordig een paar schijfjes citroen in plaats van die chemische verfrissers. Natuurlijk is dat altijd beter, puur natuur!

Het inademen van de citroen zorgt daarnaast voor een ander effect, de ademhaling zal beter gaan. Slijm wordt opgelost en de bacteriƫn worden verslagen. Je zult snel merken dat je fijner en dieper kunt ademen.

Leg dus wat schijfjes citroen in de slaapkamer en je zult al snel fijne effecten merken. Een betere nachtrust, een beter humeur, betere ademhalingen een fijner leven! Vergeet deze top tips niet te delen, dit kan voor veel mensen net dat duwtje in de rug zijn om zich fijner te voelen.

Reacties