Zo kom je heel snel van die verkleurde nagels af!

Je nagels lakken in mooie opvallende knalkleuren kan bij heel veel outfits leuk staan. Er zijn nu zoveel kleuren te koop, dat het nog moeilijk kiezen is. Het nadeel van die gekleurde nagellak is alleen wel dat je nagels er daarna wat minder blij van worden. Donkergekleurde lak kan je nagels namelijk verkleuren.

nagels

Het is belangrijk op in ieder geval een basecoat op je nagels aan te brengen voordat je begint met lakken. Deze lak beschermt je nagels, waardoor de kleur niet in je nagel trekt en dus niet verkleurt. Als je nagels toch verkleurd zijn, dan kun je natuurlijk de kleur eruit laten groeien, maar je kan ook de onderstaande truc toepassen.

Het hoofdproduct wat je moet aanschaffen om je nagels weer wit te krijgen, zou je denk ik nooit zelf opgekomen zijn. Wat je nodig hebt is namelijk een kunstgebit-reinigingstablet. Lees snel hieronder het hele boodschappenlijstje.

Benodigdheden
-Plastic bakje
-Reinigingstablet kunstgebit
-Nagellakremover
-Zachte tandenborstel
-Lavendelolie
-Washandje

Gebruiksaanwijzing
1. Maak je handen schoon en haal daarbij alle nagellak van nagels af.
2. Vul een bakje met wat warm water en doe hierin het reinigingstablet
3. Doe als het tablet gaat bruisen een druppeltje lavendelolie in het water.
4. Leg je handen voor 20 minuten in het bakje en scrub zachtjes met een tandenborstel langs de verkleurde plekken.
5. Wrijf daarna met een washandje in een ronddraaiende beweging over je nagels en handen. Dit stimuleert de bloedsomloop en geeft je nagels weer een mooie kleur.

Reacties