Zo maak je de allerlekkerste Mexicaanse schotel!

Kan jij ’s avonds achter de televisie ook nog afblijven van die nacho chips? Lekker met dipjes en een drankje. Als jij hier gelukkig van wordt, hebben wij goed nieuws voor je. ViralFood heeft namelijk een recept met nacho chips. Dat betekent avondeten met nacho’s en je dus niet direct schuldig hoeven te voelen. Avondeten moet je tenslotte toch wel:)

Benieuwd naar het recept? Lees snel verder!

Benodigdheden:
-Kidneybonen
– Mais
– Nacho’s
– 100 gram kaas 20+
– 1 aubergine
– 1 kleine courgette
– 1 teentje knoflook
– 1 ui
– Tomatenpurree
– Olijfolie
– Gedroogde tijm
-75 gram crème fraîche

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Vet de ovenschaal in met olijfolie (doormiddel van een kwastje).
3. Snijd de courgette en aubergine in plakjes, de uien in ringen en pers 1 teentje knoflook uit.
4. Leg de bovenstaande ingrediënten in een ovenschaal samen met de kidneybonen, mais en meng de tomatenpuree er met een lepel doorheen.
5. Doe de creme fraiche erdoorheen en leg op het laatst de nachochips als topping over de ingrediënten.
6. Om het af te maken, rasp je kaas over de schotel en zet je ‘m in de oven voor 40 minuten om 180 graden.

Ga jij ook lekker smikkelen vanavond? Eet smakelijk alvast!

Reacties