Deze supermarkt verkoopt en spotgoedkope versie van de Big Green Egg BBQ!

Voor heel veel mannen (en ook vrouwen) is de Big Green Egg BBQ wel de ultieme droom om te hebben. Het is de ultieme manier om vlees, groente en vis heerlijk te grillen. Het nadeel? Deze groene beesten zijn belachelijk prijzig en voor dat geld kun je letterlijk op een mooie vakantie..

Maar nu komt onze favoriete supermarkt Lidl met een prachtig alternatief! Dit is namelijk de Buschbeck Kamado voor €139. Net als de grotere broers is deze barbecue gemaakt van hittebestendig keramiek met een vuurvaste binnenkant.

De keramische oven kan hoge temperaturen aan (tot 370 °C) en is hierdoor heet genoeg voor het aanbraden van steaks, maar ook op lagere temperaturen kun je met de Buschbeck Kamado uit de voeten: voor het rustig laten garen van vlees op temperaturen van 110 – 135 °C is-ie ook geschikt.

Hij kan buiten blijven staan door de weerbestendige coating en een greep van bamboe, maar eigenlijk is dit model het meest geschikt voor op het balkon. Dit komt omdat het grillrooster een diameter heeft van slechts 27 centimeter en daarmee net te klein is voor grote groepen.

Een steak voor jou en je vriendin is natuurlijk een fluitje van een cent. Wil jij er ook eentje? hier kun je hem bestellen:)

Reacties