Zou je het liefst zelfs met sushi willen ontbijten? Dit is de ‘croissushi’

Soms heb je zo’n haast dat je het ontbijt overslaat. Zodra je kennis hebt gemaakt met deze nieuwe ontbijtsnack zal dit vast niet meer gebeuren. Hierdoor kom je misschien wel heel graag zelfs eerder je bed uit.

Croissushi

De croissushi is een combinatie tussen een croissant en sushi en moet dΓ© trend van 2018 gaan worden. In San Francisco is dit croissantje al mega populair en gaat het als warme broodjes over de toonbank.

Mr. Holmes Bakes house zag een mix van de Franse en Japanse keuken wel zitten en ontwikkelde een croissant met gerookte zalm, gember, wasabi, nori en sesamzaadjes.

Verdeelde reacties

Er zijn ontzettend veel mensen enthousiast over de nieuwe ontbijtsnack, maar toch zou niet iedereen de croissushi willen proberen. Sommigen vinden het er niet erg smakelijk uitzien. De croissushi is nog niet in Nederland te koop, maar als er een reisje naar San Francisco op de planning staat, is het natuurlijk zeker de moeite waard om dit te proberen.

Lijkt jou dit ontbijtje lekker of ga je toch liever voor de traditionele croissant? Bekijk hieronder de foto’s

Wanna get baked? πŸ˜™πŸ’¨πŸ£ Check out this fatty: a flaky croissant topped with sesame seeds and stuffed with a piece of smoked salmon sushi with pickled ginger, wasabi and nori, served with soy sauce from @mrholmesbakehouse. This @dailyfoodfeed original comes from our NEW #SanFrancisco contributor @cyneats. Follow πŸ‘‰@cyneatsπŸ‘ˆ for great eats throughout SF and beyond! πŸ“·: @dailyfoodfeed @cyneats πŸ“: @mrholmesbakehouse #⃣: #dailyfoodfeed πŸ‘‡ TAG YOUR FRIENDS πŸ‘‡

Een bericht gedeeld door Jed’s #DailyFoodFeed (@dailyfoodfeed) op

Reacties