Deze marihuana kauwgom schokt de hele wereld maar werkt beter dan de meeste medicijnen!

De cannabisindustrie groeit en studies hebben aangetoond dat deze plant kan helpen bij het genezen van pijnen en het verlichten van een prikkelbaar darm door de pijn te minimaliseren. Niet iedereen is ervan gediend om marihuana te roken om de pijn te verlichten.

Gelukkig is er nu een andere oplossing waarvan iedereen kan profiteren: de marihuana-geïnfundeerde kauwgom. Het actieve ingrediënt in marihuana, CBD, is een niet-psychoactieve cannabinoïde, wat betekent dat je niet “high” wordt, maar dat de pijn wordt verlicht door CBD. Hoe werkt het? Perifere zenuwen in het lichaam sporen pijnen op en door de cannabinoïden kan die pijn voorkomen worden, zowel chronisch als acuut, waardoor je je blij voelt en geen pijn meer hebt.

Axim Biotechnologies heeft een kauwgom met CBD, genaamd MedChewRx, gecreëerd en voert momenteel medische proeven uit. Het wordt in 2018 uitgebracht. Het wordt de eerste officiële medische cannabis kauwgom, goedgekeurd door de FDA. Binnenkort zal de kauwgom in apotheken verkocht worden, dus je hoeft niet lang meer te wachten.

Marihuana wordt gebruikt voor de behandeling van mensen met een prikkelbaar darmsyndroom, met symptomen zoals chronische krampen, opgeblazen gevoel, buikpijn en obstipatie. Voor hen is het nieuws van dit nieuwe product levens veranderend.

MedChewRx is een nieuwe kauwgom gemaakt met cannabis die bestemd is voor de behandeling van chronische pijn, met name fibromyalgie. De kauwgom bevat gelijke hoeveelheden van zowel CBD als THC (de actieve componenten van marihuana), die elk 5 mg leveren.

Het voordeel om de marihuana kauwgom te kauwen, in tegenstelling tot het inademen of eten ervan, is dat het direct in de mond kan worden opgenomen en de lever wordt overgeslagen, dat leidt tot een snellere verlichting.

Er zijn andere voordelen die de kauwgom biedt:
-Het werkt neuroprotectief en neuro stimulerend op de geest.
-De druk wordt verminderd
-Stimuleert het cardiovasculaire systeem
-Zorgt voor cognitieve vooruitgang

Bijwerkingen van de marihuana kauwgom.
Professor John Zajicek, die de proeven uitvoert voor het testen van de Fibromyalgia pijnstillende kauwgom, verklaart dat dit nog niet goed zit. Er zijn een aantal bijwerkingen gerapporteerd, alhoewel het onduidelijk is wat die klachten zijn. Momenteel wordt er meer onderzoek gedaan naar hoe de kauwgom een veilige en effectieve leveringsmethode van cannabis kan zijn voor pijnvermindering.

Reacties