Dit zegt jouw vingerafdruk of je persoonlijkheid. Klopt dit ook bij jou?

Natuurlijk zijn we geen waarzeggers en kunnen we ook niet handlezen. Toch zagen we op de site van Flair een opvallend artikel waarbij de vormen in je vingerafdruk iets zeggen op je persoonlijkheid. En wat bleek? Na dit te testen bij onze omgeving, bleek veel te kloppen.

Loops

Heb je lusvormen in je vingerafdruk? Dan betekent dit dat je mentaal en emotioneel en je je makkelijk kunt aanpassen aan je omgeving. Je kan omschreven worden als een sociaal persoon. Concentreren op iets gaat wel heel lastig!

Curves

Zitten er in jouw vingerafdruk kromme lijnen? Dan passen de woorden moedig en betrouwbaar bij jou. Soms kan je wel een beetje koppig zijn. Daarnaast ben je energiek en zelfverzekerd. Aanpassen aan nieuwe situaties vind je heel moeilijk!

Swirls

Degene die voornamelijk kolkende lijnen in hun vingerafdrukken hebben, zijn kenmerkend aan hun ondoordringbare persoonlijkheid. Ze zijn getalenteerd en gedreven. Helaas kunnen ze door hun omgeving weleens worden ervaren als egoïstisch. Vaak zijn de mensen met een swirl vingerafdruk erg onzeker.

Reacties