Last van hoofdpijn/migraine? Wij hebben DE 4 beste tips voor je op een rijtje gezet!

Als je een drukke dag hebt of een belangrijke gebeurtenis in het algemeen is het laatste wat je wilt hoofdpijn krijgen. Het komt vaak onverwacht en als het niet goed wordt behandeld, kan de pijn uren of zelfs dagen blijven hangen.


Hoofdpijn wordt door iedereen op een andere manier ervaren. De pijn kan variëren van alleen een tintelende sensatie, wat lastig is, tot zo sterk dat het medische hulp vereist.
Iedereen ervaart op een bepaald moment in zijn/haar tijd wel hoofdpijn. Soms veroorzaakt de pijn slechts kleine ongemakken, maar veel mensen hebben last van frequente, sterke hoofdpijn en migraine, die ook echt hun dagelijks leven bëinvloed. Er zijn veel factoren die de hoofdpijn kunnen veroorzaken. Sommigen daarvan zijn fysiek, zoals uitdroging, sinus problemen of gebrek aan slaap, maar in veel gevallen wordt hoofdpijn ook veroorzaakt door stress in het dagelijks leven.

Toch zijn er een aantal makkelijke maniertjes te vinden hoe je hier het snelst vanaf komt. Het YouTube kanaal Handig behandeld in de onderstaande video 4 manieren hoe je de hoofdpijn zo veel mogelijk kan verzachten zonder hiervoor medicijnen te hoeven gebruiken.
Vond jij deze video ook Handig? Abonneer je dan zeker even op het YouTube kanaal YouTube kanaal Handig!

Reacties