Een recept om van te smullen: Hachee

Bij veel Nederlandse huishoudens staat hachee standaard op het menu in de winter. Hachee maken is niet moeilijk, maar toch zijn veel mensen de ‘kunst’ van het suddervlees vergeten. Alles moet snel en niemand neemt de tijd om het vlees lekker lang in de...

Recept: romige spruitjesovenschotel met spekjes

Als kind waren we er niet zo’n fan van, maar nu zijn we er dol op: spruitjes. De kleine kropjes van de spruitkool zijn op diverse manieren te maken en ook nog eens erg gezond. Heb je zin in spruitjes? Maak dan deze overheerlijke...

LEKKER: Dit is het best bewaarde geheim voor het maken van de allerbeste tosti!

Eigenlijk wordt iedereen wel blij van een heerlijke tosti. Het kan je kater ontbijtje zijn, een makkelijke en snelle lunch of een lekker tussendoortje. Het lijkt misschien wel het aller makkelijkste broodje om te maken, maar toch is dit niet helemaal waar. Voor een heerlijke...

Zo maakt Gordon Ramsay pittige tonijnkoekjes

Gordon Ramsay is van alle markten thuis. De topkok schudt het ene na het andere heerlijke gerecht uit zijn mouw. Gelukkig hoeft een lekker gerecht niet complex te zijn. Zo maakte de Britse kok deze overheerlijke, pittige tonijnkoekjes. Ingrediënten 400 gram tonijn, uitgelekt 6 Chinese waterkastanjes 3 bosuitjes Verse...

Voor ‘s werelds beste pastasaus heb je slechts 3 ingrediënten nodig

Vaak denken mensen dat hoe meer ingrediënten er in een gerecht zitten, hoe beter het smaakt. Dit is echter helemaal niet waar, zo bewijst dit gerecht. Want de allerlekkerste pastasaus, bedacht door Marcella Hazan, maak je namelijk met maar drie ingrediënten. Alles aan deze...

Droom recept: chocolade-mayonaisetaart

Als wij een chocoladetaart maken, denken we voornamelijk aan cacao, eieren, bloem en suiker -best veel suiker. Het laatste wat we door het beslag zouden doen is mayonaise. Toch is het een aanrader om het eens te proberen. Door de mayonaise krijgt de taart...

Met 7 ingrediënten maak je de lekkerste kabeljauwfilet in een tomaten-basilicumsaus

Lekker eten willen we allemaal, maar lang in de keuken staan om je te buigen over een ingewikkeld recept is niet voor iedereen weggelegd. Ook ga je niet uitpakken als je niet zoveel tijd hebt. Dit recept voor kabeljauwfilet in tomaten-basilicumsaus maak je met...

Recept: jachtschotel met runderstoofvlees

Nu het weer steeds kouder en grimmiger wordt, hebben we de neiging om ook onze gerechten hierop aan te passen. De ovenschotels, stamppotten en stoofgerechten komen langzamerhand weer op tafel te staan. Nog een gerecht dat perfect in dit rijtje past is de jachtschotel...

Recept: romige pasta met garnalen en mozzarella

Voor een romige pasta zijn wij altijd te porren. Van een pasta met garnalen kunnen wij helemaal smullen. We hebben de twee gecombineerd en maakten deze heerlijke pasta met garnalen en mozzarella. Ingrediënten 200 gram penne 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook, geperst 450 gram garnalen Zout en peper naar...

Perfect voor de borrel of high tea: Bruschetta met carpaccio, truffelmayonaise & knoflookolie!

Komen binnenkort je vrienden of familie op bezoek en wil je daarom iets lekkers op tafel zetten? We hebben een leuk recept gevonden voor je: Bruschetta met carpaccio, truffelmayonaise & knoflookolie! Deze lekkere combinatie is eenvoudig te maken en verschrikkelijk lekker. Wat heb je...