CIABATTA MET BRIE, HONING EN WALNOTEN UIT DE AIRFRYER

Heb jij vaak zin in een lekkere lunch of een lekker tussendoortje? De Airfryer is hier ideaal voor! Je kunt namelijk ook heel goed broodjes opwarmen in dit apparaat. Dit broodje ciabatta met brie, honing en walnoten is echt voortreffelijk! Wat heb je nodig? Afbak ciabatta Brie Honing Walnoten(grof...

Deze heerlijke romige pasta met kip en honing-mosterdsaus maak je zo!

Een honing-mosterdsaus is vaak perfect in combinatie met een mals stukje kipfilet. Zo schreven we eerder al een heerlijk recept voor kippendijen met honing-mosterdsaus uit de Airfryer. Maar heb je er ooit aan gedacht om deze gouden combi te gebruiken als pastasaus? Een waanzinnig...

Deze heeeerlijke bananentaart met romige crème is klaar binnen een paar stappen!

Als ik denk aan bananentaart dan loopt het wat mij al in de mond.. Appeltaart eten we heel vaak, maar deze combinatie komt niet heel vaak voor. En dat is onterecht, want het recept dat ik nu ben tegengekomen is bizar lekker en ook...

Ook dol op Split ijsjes? Dan is het tijd om deze ‘Malibu Orange Creamsicle’ uit te proberen!

Ben jij op z’n tijd wel gek op een lekkere alcoholische versnapering en vind je split ijsjes lekker? Dan moet je echt dit drankje eens proberen! Hij smaakt bijna hetzelfde als de Split ijsjes, of misschien wel lekkerder! Als je de juiste ingrediënten hebt...

Dol op Tzatziki? Dan is deze heerlijke Indiase komkommer Raita een droom recept!

Ik ben echt gek op een goede tzatziki en eet het best wel vaak. Het is even pielen met die komkommer raspen, maar als het klaar is dan smul je elke keer weer! Wil jij een keertje wat variatie in jouw tzatziki? Dan is...

Wat een geweldig recept: Heerlijke spruitjes-roerbakschotel met spek en appel, water loopt in de mond..

We zijn dol op spruitjes in elke vorm; geroosterd, gekookt of gebakken. Kortom: wij zijn altijd wel in voor spruitjes. De kleine kooltjes zijn het lekkerst tussen september en februari, dus we kunnen er nog even van genieten. Ben jij ook zo gek op...

Ben jij ook altijd zo dol op de rijst van de Chinees? Stop met bestellen en maak ‘m zelf!

Sommige regenachtige weekendjes zijn gewoon gemaakt om eten te bestellen. Binnen een halfuurtje heb je heerlijke Chinese rijst of bami op tafel, die je echt met geen mogelijkheid zelf kunt maken. Of toch wel? Wij hebben het recept voor jou. Benodigdheden: – 2 eieren – 2...

Dol op die zoute stokjes? Je had nooit verwacht dat je dít ermee kon maken

Experimenteren met eten kán heel leuk zijn. We gingen op zoek naar een nieuw concept en toen stuitten wij op deze aardbeientaart gemaakt met een bodem van zoute stokjes. Hier hadden we werkelijk nog nooit van gehoord, maar we besloten de gok te wagen...

Zo maak je zelf de lekkerste Italiaanse limoncello

Limoncello is een zeer geliefd drankje, met name in de zomer! Deze drank is natuurlijk veel lekkerder als je ‘m helemaal zelf maakt. Deze Italiaanse likeur wordt gemaakt van -je raadt het al- veel citroenen en alcohol. Deze Italiaanse drank is te vergelijken met...

Op deze manier heb je bloemkool nog nooit gegeten

Bloemkool is niet voor iedereen een favoriete groente. Wanneer we bloemkool bereiden mist het vaak de extra smaakmakers die deze groente naar een hoger level tillen. Daarom proberen we steeds vaker variaties uit met bepaalde groenten om deze nóg smaakvoller te maken. Zo ook...