De manier waarop hij deze aardappeltjes klaar maakte liet mij watertanden.. ZO lekker!

Aardappels, je kunt er alle kanten mee op. Je kunt er franse frietjes van maken, ze lekker bakken en in plakjes snijden.. Je kan er heerlijk mee variƫren en er is voor ieder wat wils. Maar de manier die je zometeen gaat zien had ik zelf nog nooit gezien, een hele speciale techniek die makkelijker is dan hij lijkt.

potato1-1200x628

Ze noemen het de ‘spiraal aardappel’ en het is een enorm succes bij mij thuis. Ik heb het onlangs gemaakt en iedereen was in extase over de vorm en smaak. Je kunt het bijvoorbeeld combineren met een heerlijke hamburger of iets anders, het is maar net waar je zin in hebt. Het enige wat je nodig hebt zijn spiesjes, aardappels, een mes en een oven. Verwarm de oven op 160 graden terwijl je de aardappels klaar maakt. Check hieronder hoe het werkt en ga zelf aan de slag, eetsmakelijk!

Dit ziet er toch TE heerlijk uit? Ben benieuwd wat jullie er van vonden en waarmee jullie het willen eten, een burger of liever een biefstukje? Vergeet dit bericht niet te delen met vrienden en familie, variƫren in de keuken.. Daar wordt iedereen blij van!

Reacties