Met dit heerlijke drankje val jij binnen no time kilo’s af! Weg met dat buikje!

Nu na de kerst en vol goede moed het nieuwe jaar in, iedereen wilt die feest kilo’s af en jij waarschijnlijk ook wel. Maar een goed voornemen is altijd leuk en aardig, in de praktijk valt het meestal toch erg tegen.. Vooral om door weer en wind naar de sportschool te gaan. Maar wat mensen vergeten is dat je met andere voeding al enorme stappen kunt maken.

dieet-drankje-afvallen

Dus heb je geen zin in een intensief dieet dat jouw hele leven op z’n kop zet? Dan hebben wij van ViralFood de beste oplossing! Een drankje dat zeer simpel te maken is en na een week zul je al resultaten zien. En het mooie is dat het ook nog eens een fris en lekker drankje is. Wat heb je nodig? Een citroen (gesneden in plakjes), 1 bosje munt, 1 geraspte stuk gember (erg belangrijk, gember is helemaal hot en happening omdat het ZO gezond is), 1 komkommer in plakjes en als laatste: water. Doe alle ingredienten in een flinke kan met water en zet het voor het slapen gaan in de koelkast. De volgende ochtend? Heerlijk en fris!

Met dit recept krijg je al het vocht binnen dat je nodig hebt maar zonder dat je het normale en ‘vieze’ water hoeft te drinken. De munt die erbij is toegevoegd zorgt dat je je gezond voelt en minder trek krijgt in vies en ongezond voedsel. Gember, zoals we al vaker hebben gezegd, is enorm goed voor de spijsvertering en daarnaast ook voor een mooie en egale huid. Na een paar weken zul je al resultaat zien, zolang je het goed volhoudt!

Reacties