Maak dit drankje en binnen no time is het slijm uit jouw longen en jouw hoest weg!

Heb jij vaak last van hoest en overtollig slijm? Maak dan deze zelfgemaakte siroop en het is binnen no time weg! Iedereen heeft er wel eens last van dus is het heel handig zo’n siroop standaard in huis te hebben. Het drankje bestaat volledig uit biologische producten. Het bestaat uit wortelen, honing en water en kan gebruikt worden door volwassenen en kinderen. Waarom is dit nou zo’n goed middel? Dit komt door de wortelen die er in zitten.

honing

We zijn ons allemaal wel bewust dat wortelen heel gezond zijn, maar dat ze hier goed voor zijn is bij weinig mensen bekend. Het sapje is rijk aan anti-oxidanten en goed voor diabetici en mensen met een hoge bloeddruk. Ze zorgen voor een sterker immuunsysteem, het verlaagt cholesterol, is goed tegen acne en heeft een erg hoog vitaminegehalte. Hierdoor ontgiftigd het jouw lichaam.

Siroop recept
Ingrediënten:
– 1/2 kg wortel
– 3-4 eetlepels honing

Hoe maak je het en wat is de perfecte dosering?
Snij de wortelen in plakjes en stop ze in een kookpan. Gier er daarna wat water bij en kook tot ze zacht zijn. Verwijder het van het vuur en doe de wortelen in een blender of pureer het met een vork.
Laat het water afkoelen en voeg er honing aan toe. Meng het samen en bewaar in een koele ruimte of beter nog, de koelkast.

Je kunt het vaak gebruiken, neem als je last hebt van hoest 3-4 eetlepels gedurende de dag( dus niet in 1 keer). Je zult snel resultaat merken en ons dankbaar zijn voor deze gouden tip, ik doe het al een jaartje en heb nauwelijks last van hoest! Vergeet het berichtje niet te delen met vrienden en familie, ze zullen je dankbaar zijn!

Reacties