DEZE Magioni pizza’s kun je eten zonder een schuldgevoel te krijgen!

Lig je dan: op de bank met je favoriete serie en een lekker drankje. Op gegeven moment ben je al 3 afleveringen verder en begin je aardig honger te krijgen. Een snelle en makkelijke oplossing is dan toch wel om even snel een pizaatje te bestellen. Makkelijk te eten en je hoeft je favo serie maar 2 minuten stil te zetten om de bezorger te begroeten. Toch zijn de meeste pizza’s niet heel gezond en is de kans groot dat je al snel een rommelbuik ervan krijgt. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: Magioni!

Heb jij ze weleens in de supermarkt zien liggen?
Magioni maakt pizza’s zoals jij gewend bent, maar dan veel gezonder! Ze bestaan namelijk voor 40 procent uit groenten en bevatten 30 procent minder calorieën en koolhydraten. Gelukkig is de pizzabodem nog wel lekker krokant en is het geen ingezakte boel. Wij kunnen zelfs verklappen dat je bijna niet het verschil proeft met een ‘gewone’ pizza. Hoe wij dit weten? Als grote bofkonten mochten wij 3 soorten pizza’s proberen.

Magioni heeft verschillende soorten pizzabodems, maar ook belegde pizza’s in het assortiment. Een Magioni pizzabodem bevat gemiddeld zo’n 70 gram groenten en zijn per twee stuks verkrijgbaar. Je kunt ze beleggen zoals je zelf wilt. Geen creatieve knutselaar? Geen probleem, want op magioni.com/pizza-recepten/ staan ontzettend veel recepten die je kunt gebruiken.

Wij mochten allereerst de belegde Veganini proeven. Deze verse bietenpizza is belegd met een licht pittige geiten kaassaus, rode ui, kastanjechampignons, bosui en geitenkaas. Binnen een kwartiertje heb je deze al op tafel staan. Wij zijn groot liefhebber van geitenkaas, maar als je hier niet zo’n fan van bent, kun je beter een andere smaak kiezen. Het viel ons op dat de pizza heerlijk rijk belegd is en je na een halfuurtje geen vies vettig gevoel ervan kreeg, maar het idee had dat je een gezonde maaltijd aan het nuttig was.

Het pizza feestje ging daarna nog vrolijk door want wij hadden die week nog 2 bodems te beleggen, lucky us;) Benieuwd hoe die eruit zagen? Kijk snel verder op de volgende pagina!

Reacties