Vanaf nu maak jij de lekkerste crème brûlée, binnen een minuut! Bizar snel en lekker!

Crème brûlée is voor mij wel een van de hoogtepunten als het gaat om desserts. Ik eet het regelmatig en het is altijd weer een feest. Maar wist je dat je het ook erg makkelijk zelf kunt maken? Bekijk hieronder hoe het werkt! Je...

Hij wikkelt een bierblikje in met spek en gehakt. Het resultaat? ZO lekker!

Spek, hamburgers, kaas en bier. Misschien niet de meest gezonde combinatie, maar klinkt het niet lekker om dit eens te proberen? Geloof me, toen hij dit bierblikje inwikkelde met gehakt en spek dacht ik dat hij gek geworden was, maar toen ik het eindresultaat...

Mmm… bladerdeeg balletjes met gehakt uit de Airfryer, hier maak jij iedereen blij mee!

Bij ons thuis is de Airfryer een begrip geworden binnen een hele korte tijd. Je kunt er heerlijk mee bakken, braden en ook nog eens frituren. Het werkt zo simpel en het scheelt enorm veel tijd. Wij hebben een perfect recept gevonden maar we...

Dit is het lekkeren en geheime ingrediënt voor de allerbeste authentieke Snert!

Als ik denk aan de winter dan denk ik al snel aan lekkere snert. Iedereen heeft een eigen manier van snert bereiden, maar ik doe het voortaan wel met die geheime ingrediënt. Toen ik het eenmaal probeerde besefte ik al snel dat dit het...

Wie kent onze Hollandse Arretjescake? Deze versie met licor43 is nóg lekkerder!

Arretjescake; wie kent het niet? Iedereens oma heeft deze oud-Hollandse zoetigheid wel eens gehad. De lekkere chocoladesmaak in combinatie met de heerlijke crunchy bite van de koekjes.. Heerlijk! Weet je wat dit traditionele recept nog lekkerder maakt? Een flinke scheut drank! Licor 43 om...

Dit recept voor aardbeien tiramisu is in één woord verrukkelijk! Dit moet je geproefd hebben!

Iedereen kent tiramisu als een dessert met chocolade, maar wist jij ook dat je dit heerlijke toetje ook met aardbeien kunt serveren! Deze frisse en fruitige variant is vooral met warm weer erg lekker. Het is eenvoudig te maken en smaakt daarnaast ook heerlijk! Dit...

Dol op die zoute stokjes? Je had nooit verwacht dat je dít ermee kon maken

Experimenteren met eten kán heel leuk zijn. We gingen op zoek naar een nieuw concept en toen stuitten wij op deze aardbeientaart gemaakt met een bodem van zoute stokjes. Hier hadden we werkelijk nog nooit van gehoord, maar we besloten de gok te wagen...

DIT is hoe je spaghetti het makkelijkste in tweeën breekt!

Wie wel eens een grote pan met spaghetti heeft gekookt kent het probleem: de spaghettislierten zijn veel te lang om in de pan te passen en je moet ze altijd in stukjes breken om ze te kunnen koken. Want de slierten in tweeën breken,...

Recept: de populairste ovenschotel van het internet!

We scrollen elke dag wel door Pinterest en slaan recept na recept op. Laatst stuitten we op een recept voor een romige ovenschotel dat het populairst is op Pinterest. Daar zijn al twee dingen waar we gek op zijn ‘romig’ en ‘ovenschotel’, gezien dit...

Bananentaart zonder bloem, suiker of melk: een onvergetelijke smaak waar iedereen meer van wil

Wat dacht je van een eenvoudig te maken, heerlijke taart die ook niet slecht voor je is? Deze bananencake is een geweldig alternatief voor mensen die ’s middags graag taart eten, maar ook niet willen aankomen. En het bevat geen witte bloem – een van de...