Stop Met Al Je Geld Uitgeven Bij De Starbucks En Maak Dit Heerlijke Recept Thuis

Wisten jullie dat de gemiddelde persoon ongeveer 950 euro per jaar uitgeeft aan koffie bij de Starbucks of andere koffie tentjes? Vooral nu er zoveel hippe koffietentjes op elke hoek van de straat worden geopend.. Koffie is hipper dan ooit.

En waar je vroeger vooral ‘normale’ koffie kon bestellen of een cappuccino zijn er enorm veel keuze’s deze dagen.. En dat maakt het allemaal stukken leuker, al die smaken en toppings. Ik ben er gek op, maar mijn portemonnee niet echt.

starbucs

Het lijkt altijd alsof de koffie’s die ze in koffietentjes schenken gebaseert zijn op formules van hogere wiskunde, maar niks is minder waar. Je hoeft geen barrista te zijn voor de geweldige koffie die we je in dit filmpje laten zien. Met een paar ingredienten kun je zo je eigen frappuccino maken thuis. Ik heb het geprobeerd en iedereen was verbaast over de kwaliteit. Wat heerlijk!

Ik ga dit voortaan gewoon thuis maken. Net zo lekker en het scheelt bakken met geld. Maar wat ik nog het leukste vind is de verbazing van vrienden als je dit op tafel zet.. Simpelweg geweldig!

Reacties