Zin in een heerlijke, snelle en vooral erg lekkere lunch? Deze carpaccio salade MOET je proberen:)

Eet jij vaak hetzelfde? En wil je eens wat inspiratie voor een variërende lunch? Zoek dan niet verder! Deze carpaccio lunch is snel klaar, gezond en heel erg lekker! Ik ben sowieso dol op carpaccio, het is zo fijn te variëren en zacht van smaak. Deze salade kenden wij nog niet en konden we jullie niet onthouden.

Wat zijn de ingrediënten?

een portie carpaccio
1 eetlepel kappertjes
1 rode ui
75 gram rucola
een handje cherrytomaatjes
5 gram geschaafde Parmezaanse kaas
olijfolie met truffelaroma als dressing
wat geroosterde pijnboompitjes
peper en zout


Hoe maak je deze heerlijke salade?

Snijd de cherrytomaatjes in helften en snijd ook de rode ui in ringen of kleinere blokjes.
Beleg het bord of je lunchbox met rucola en leg hier de plakken carpaccio over. Strooi vervolgens de rode ui, de cherrytomaatjes, de kappertjes, de Parmezaanse kaas en de geroosterde pijnboompitjes eroverheen.
Sprenkel tenslotte wat olijfolie met truffelaroma over de salade. Je kunt ook kiezen voor wat truffelmayonaise als topping.

Bekijk hier het recept voor een heerlijk carpaccio wrap!

Reacties