Deze vijf geniale huishoudelijke dingen kun je doen met ijsblokjes

De meeste mensen hebben een vriezer vol met ijsblokjes. Vaak gebruiken we ijsblokjes alleen maar om onze drinken mee te koelen, maar wist je wel dat je nog veel meer dingen kunt doen met een simpel ijsblokje? Lees maar eens verder! Dit zijn vijf...

Etensresten warm in de koelkast doen, mag dat eigenlijk?

Het is zo makkelijk nog niet, weten hoe je restjes moet bewaren. Want mag je eten nu wel of niet warm in de koelkast doen? Of moet je het eerst laten afkoelen? Wij hebben het verlossende antwoord voor je! Moet je restjes eerst...

Iedereen is in de ban van DEZE spaghetti en als je hem proeft ben jij ook om!

Deze heerlijke romige spaghetti is de lekkerste spaghetti die ik persoonlijk ken. Geen gehakt, tomatensaus en basilicum, dit is spaghetti van een nieuw niveau! Welke ingrediënten heb je nodig? 350 gram spaghetti 2 eetlepels olijfolie 3 teentjes knoflook 180 ml slagroom 180 ml kippenbouillon 30 gram mozzarella 30 gram parmezaanse kaas Zout en...

Gemberwater: Twee shotjes per dag verbrandt vet van je buik, rug en dijen

Gember is sinds de oudheid een van ’s werelds populairste specerijen. Het wordt beschouwd als een van de meest veelzijdige en gezonde voedingsmiddelen die de natuur te bieden heeft en heeft een aantal voordelen voor de gezondheid. Meer recentelijk is het gebruikelijk geworden om...

Recept van de dag: romige pestogarnalen met knoflook en champignons

Voor garnalen mag je ons ’s nachts wakker maken. Het water loopt ons al in de mond als we denken aan garnalen met knoflook, heel veel knoflook. Ben jij ook zo’n fan van garnalen met knoflook? Dan moet je deze pestogarnalen en champignons eens...

Sperziebonen doppen was nog nooit zo makkelijk dankzij deze truc

De groene sperziebonen behoren tot de peulvruchten familie. Deze groene boontjes zijn onmisbaar in onze keuken en we verwerken ze daarom ook regelmatig in een van onze gerechten. Dit komt dan ook voornamelijk omdat deze veelzijdige boontjes vrijwel het hele jaar door verkrijgbaar zijn....

Feit of fabel: van light-producten krijg je meer trek

Is brood nu wel of niet goed voor je, en kun je koolhydraten beter wel of niet mijden als je op dieet bent? Over sommige voedingsadviezen doen zoveel verschillende theorieën de ronde, dat je als consument niet meer weet wat je moet geloven en...

Verspil geen tijd en energie meer door pasta in een kookpan te koken – er is een betere manier

Met pasta als een van de meest populaire maaltijden en een favoriet bij kinderen, vinden de meeste ouders dat ze minstens één keer per week in Italiaanse stijl moeten koken, als het niet meer is. De meesten van ons zijn beperkt in de tijd...

De 5 gezondheidsvoordelen van water met gember

Drink jij al regelmatig een kopje gemberthee of water met gember? Gemberwortel geeft een pittige smaak aan je drinken, maar je moet er wel van houden. Maar, wist je dat het drinken van gemberthee of water heel veel gezondheidsvoordelen heeft? Het heeft een licht...

Eet deze 7 voedingsmiddelen nooit op een nuchtere maag (en deze wel)

Zo maak jij altijd de juiste keuzes. Dit kun je beter niet eten Tomaat: ondanks dat tomaten heel veel vitamine C bevatten, hebben ze ook weer zuur in zich. Dit kan een nuchtere maag irriteren. Probeer altijd al wat gegeten te hebben als je deze rode...