7x de lekkerste gevulde eieren voor verjaardagen

Bij de feestdagen horen lekkere hapjes. Alleen een bakje chips op tafel zetten en wat borrelnootjes is een beetje summier. Daarom zetten we de tafel graag vol met heerlijke wraprolletjes, hamrolletjes en toastjes. De gevulde eieren mogen ook zeker niet ontbreken, daarom hebben we een overzichtje gemaakt van de lekkerste gevulde eieren-recepten.

1. Gevulde eieren met gerookte zalm

Gevulde eieren heb je tegenwoordig in alle soorten en maten. Met kerst eten we graag gerookte zalm en gevulde eieren, maar heb je er al eens aan gedacht om de twee te combineren?

2. Pittige gevulde eieren

Hoewel de klassieke gevulde eieren hartstikke lekker zijn, is het wel zo leuk om af en toe te experimenteren met het recept. Houd je van pittig eten? Maak deze pittige gevulde eieren dan eens.

3. Opa’s gevulde eieren met roomboter

Vrijwel alle recepten van gevulde eieren die we delen worden gemaakt met een het ingrediënt: mayonaise. Hiermee maak je de eierdooiers heerlijk romig, waardoor het ei een heerlijk feesthapje wordt. Wist je dat gevulde eieren vroeger echter met roomboter werden gemaakt? Zeker het proberen waard.

Bekijk op de volgende pagina onze 4 favorieten!

<!–nextpage–>

4. Gevulde eieren met spek en jalapeño

5. Gevulde eieren met pittige tonijn

7. Gevulde eieren met pesto

Reacties