Bananentaart zonder bloem, suiker of melk: een onvergetelijke smaak waar iedereen meer van wil

Wat dacht je van een eenvoudig te maken, heerlijke taart die ook niet slecht voor je is?

Deze bananencake is een geweldig alternatief voor mensen die ’s middags graag taart eten, maar ook niet willen aankomen.

En het bevat geen witte bloem – een van de grootste vijanden van de taille.

Bekijk het onderstaande recept!

Bananencake zonder bloem, suiker of melk

Wat je nodig hebt:

4 rijpe bananen
1 kop olijfolie
4 eieren
200 gram fijngesneden havermout
130 gram rozijnen
2 eetlepels zuiveringszout / bakingsoda
Een beetje kaneel naar smaak

Hoe te maken:

Meng de bananen, eieren en olijfolie tot het beslag glad is. Voeg de rozijnen toe en meng het nog een beetje. Voeg vervolgens de haver, kaneel en bakpoeder toe.

Vet een pan in en bekleed deze met havermout. Voeg vervolgens het beslag toe en bak het 35 minuten op 180°C. Klaar!

Eenvoudig, gezond en heerlijk! En het doet geen pijn dat het vitamines en mineralen uit de bananen en havermout bevat.

Deel dit recept alsjeblieft op Facebook – en als je geluk hebt, word je misschien uitgenodigd om deze taart in de nabije toekomst te maken!

Reacties