Deze gevulde pistolet is leuk om te maken en overheerlijk!

In het weekend kan je lekker uitpakken met de lunch. Dit doen we dan ook graag en vandaag maken we deze gevulde pistolets. Het is simpel en het enige wat je nodig hebt is wat tijd. Maar geloof ons; het is het meer dan waard!

Dit is onze nieuwe favoriete lunch!

Wat heb je nodig? (voor 2 pistolets)

2 pistolets (al afgebakken)
4 grote eieren
3 eetlepels karnemelk
60 gram gehakt
60 gram geraspte kaas
80 gram spinazie
peper en zout naar smaak
Wat moet je doen?

verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de bovenkant van de pistolets en hol ze uit.
Bak het gehakt rul in een pan.
Meng in een middelgrote kom de eieren en de karnemelk samen. Voeg hier het gehakt, kaas, spinazie, zout en peper aan toe.
Verdeel de vulling over de twee pistolets en bak ze in ±20 minuten goudbruin en gaar.

Reacties