Deze Japanse Cheesecake met maar 3(!!) ingrediënten is zo BIZAR lekker en makkelijk te maken!

cheese1-600x315

Het recept van deze Japanse cheesecake gaat momenteel de hele wereld over.

Klinkt een beetje gek misschien, maar als je het resultaat van dit recept ziet zul je begrijpen dat taart en cake liefhebbers van over de hele wereld dol zijn op deze cheesecake. En het is niet alleen makkelijk te maken en heerlijk om te eten, maar hij is daarnaast ook nog eens prachtig om te zien. En het mooiste is dat er maar 3 ingrediënten voor nodig zijn.

1. Je hebt 3 eieren, 3 repen witte chocola en 120 gr. cream cheese nodig.
cream1-600x307

2. Haal de eieren uit elkaar en plaats het eiwit in een grote kom, zet deze kom in de koelkast
cream

3. Verhit de oven tot 170 graden
cream2-600x270

4. Breek de chocola, plaats het in een grote kom en laat het smelten met gekookt water
cream21-600x273

5. Roer tot de chocola compleet gesmolten is
cream4-600x283

Bekijk de overige stappen op de volgende pagina!

Reacties