Dit eet wereldster Cher op een dag….

Ze mag dan al wel 72 jaar zijn, maar zangeres Cher lijkt nog lang niet toe te zijn aan pensioen. Ze staat nog steeds met veel plezier op de planken en eerlijk is eerlijk, de zangeres ziet er ook nog fantastisch uit. Dat laatste heeft ze onder andere te danken aan haar goede voeding.

Cher eet helemaal geen vlees.

Discipline

Wanneer het om voeding gaat, is Cher erg gedisciplineerd. Ze eet veel dingen niet waar anderen maar moeilijk van af kunnen blijven. Cher laat onder andere het vlees links liggen. In 2013 vertelde ze aan Hello! dat ze geen vlees eet. “Ik hou niet van vlees, ik eet vooral dingen die echt gezond voor je zijn”, aldus de zangeres tegen het online magazine.

Melkproducten

Niet alleen eet Cher vegetarisch, maar ze laat melkproducten ook zoveel mogelijk staan. In het boek Forever Fit, dat ze zelf uitbracht in 1991, vertelde ze dat ze melk probeert te vermijden. “Melkproducten zijn niet goed voor ons. Als ik al melk drink, dan drink ik magere melk in plaats van volle melk. Ik denk dat kaas nog wel het slechtste is voor ons lichaam. Het lichaam verteert het niet goed en de meeste kazen zijn erg hoog in vet en cholesterol.”

Wel eten

We weten nu wat ze niet eet, maar wat eet ze dan wel? Cher vertelt dat ze het advies van Robert Haas, co-auteur van haar boek, graag opvolgt. Zo heeft hij vertelt dat de volgende voedingsmiddelen ontzettend goed voor je zijn: bruine rijst (dus geen witte rijst), peulvruchten als limabonen, kidneybonen, linzen en pintobonen, groenten, pasta en fruit. “Pasta geeft me veel energie en fruit zoals bananen, papayas en nectarines, want ze bevatten veel suikers, maar dit zijn geen geraffineerde suikers”, aldus de wereldster.

Reacties