Dit is het allerlekkerste geheime Goulash recept ooit, traditioneler krijg je het niet! :)

Goulash is een eeuwenoud traditioneel Hongaars recept. Maar in heel erg veel landen eten ze goulash en overal op een andere manier. Wij hebben een traditioneel recept gevonden wat we echt met jullie moesten delen, het is simpel te maken en ongelooflijk lekker! Nooit meer goulash uit blik maar een lekkere homemade goulash op tafel!

Wat heb je nodig voor deze lekkernij?
– 3 uien (geel) in stukjes
– 170 gr tomatenpuree
– 1 kilo sukadelappen
– potje paprikapoeder
– 2 t.l cayennepeper
– 500 m.l groenteboullion
– 10 tenen knoflook geperst
– 2 e.l olijfolie
– 1 t.l zout en peper
– Pasta of rijst

Op de volgende pagina staat de uitleg met alle stappen die je moet volgen!

Hoe werkt dit lekkere recept stap voor stap?
– fruit de uien samen met de knoflook, peper en zout in een grote pan met olie op matig vuur
– Snijd de sukadelappen in blokjes van circa 1 cm.
– kruid de blokjes vervolgens met de paprikapoeder en cayennepeper en voeg het aan de pan voor ongeveer 5 minuten mee, blijf goed roeren!
– Zet het vuur lager en voeg de boullion, en tomatenpuree toe en roer het geheel goed door.
– Doe de deksel op de pan en laat het op een laag vuurtje ongeveer een uur sudderen totdat het vlees zacht is
– Serveer de goulash met past of rijst en garneer met peterselie!

Geniet nu van jouw heerlijk goulash, eetsmakelijk!

Reacties