Doe een klein beetje baking soda bij jouw shampoo en het resultaat is GEWELDIG!

Ben jij al bekend met Baking Soda? Dit geweldige product is voor zoveel doelen inzetbaar. Veel mensen gebruiken het voor het koken, het schoonmaken en voor nog veel meer dingen. Maar wist jij dat baking soda ook enorm goed werkt voor de gezondheid? Het stopt zelfs haar uitval en stimuleert haargroei, hoe cool is dat?

baking-soda

Baking Soda kan gebruikt worden als shampoo en als een conditioner. Het is de beste vervanger van de chemische shampoo’s uit de winkel, ook is de werking van Baking Soda 10keer zo goed. Twijfelt u nog steeds? Bekijk hier de onderstaande voordelen.

Het zuivert je haar.
Baking Soda is krachtiger dan elke andere shampoo in verwijdering van het vuil uit je haar.

Het verwijdert Chloor.
Chloor kan de kleur van je haar beschadigen, door wat Baking Soda aan je shampoo toe te voegen is dit verleden tijd. Baking Soda verwijdert al het chloor onmiddellijk.

Het elimineert residuen van haarproducten.
Baking Soda zal je haar op geen enkele manier aantasten. Andere shampoo’s doen dit wel.

Het stimuleert de haargroei.
Het zal de groei van nieuwe gezonde haren stimuleren.

Hoe maakt u het?

U moet water en soda combineren in de verhouding 3:1. Bij haar tot op de schouders moet u 6 eetlepels water en 2 eetlepels zuiveringszout met elkaar mengen.

Wanneer het mengsel klaar is is het belangrijk om het goed aan te brengen. Breng het tot diep in de haarwortels aan en laat dit een paar minuten intrekken. Spoel het daarna af met warm water.

Als jij ook zoveel aan dit artikel hebt gehad, vergeet het dan niet even te delen!

Reacties