Door DEZE vitamine in te nemen, heb je voortaan geen last meer van muggen!

Eigenlijk zijn er maar weinig nadelen aan de zomer: vaak schijnt de zon, heb je vakantie en is iedereen vrolijker dan normaal. Toch is er helaas één nadeel van het zomerseizoen, namelijk muggen! We doen er alles aan om ze weg te houden, maar dit lukt niet altijd. Sommige middeltjes zijn zelfs zo agressief dat ze niet helemaal goed zijn voor je gezondheid. Wij hebben de oplossing voor jou.

muggenvitamine

Jouw redmiddeltje tegen muggen is vitamine B1. Dit staat ook wel bekend als thiamine en is een belangrijke vitamine die je lichaam nodig heeft. Deze vitamine is essentieel bij het ​​bestrijden van stress en stimuleren van de immuniteit. Je vindt vitamine B1 vooral in voedsel zoals havermout, asperges, kool, eieren en lever, maar je kunt het natuurlijk ook in tabletvorm kopen.

Hoe vitamine B1 kan helpen tegen muggen? Als je regelmatig vitamine B1 inslikt dan verandert je lichaamsgeur. Je gaat voor muggen een beetje naar gist ruiken en dat vinden ze heel onaantrekkelijk. Daarom word je dus ook niet lek geprikt als je deze vitamine inslikt. Je hoeft niet bang te zijn dat je omgeving je ineens raar vindt ruiken, want die zullen daar niks van merken.

Een juist hoeveelheid is iedere dag 100mg vitamine B1 slikken. Als je dit 2 weken lang doet, zal je merken dat de muggen je ineens niet meer zo lekker vinden!

Reacties