Eet jij wel eens rijstepap? Dit geweldige recept is lekkerder en makkelijker dan ooit!

At jij ook altijd rijstepap? Dit oude recept is en blijft super lekker. Dit recept is makkelijker en lekkerder dan ooit en moesten we wel met jullie delen!

rijstpap

Zo maak je het:
Je doet eerst de melk en de rijst in een steelpannetje. Zet het pannetje op een laag vuur en schraap daarna het merg uit het vanillestokje. Zorg dat je dit goed door het rijstmengsel heen mengt en voeg daarna een snufje zout toe. Laat dit geheel aan de kook brengen.

Draai daarna het vuur laag zodat de rijstepap kookt en laat dit daarna een kwartiertje koken. Blijf wel goed roeren want anders blijft de rijst plakken aan de pan. Laat de pap goed afkoelen en serveer de pap lauwwarm of koud, wat je zelf wilt uiteraard. Mmmm, eetsmakelijk!

Reacties