Hij plaatst altijd een ijsblokje op een hamburger om deze reden!

Gelukkig gaan we al richting de zomer en kan je hopelijk binnenkort al gezellig barbecueën met familie en vrienden. Wij hebben er al zin in! Toch kan er vaak nog het een en andere mis gaan bij het barbecueën. ViralFood heeft een aantal tips voor jou!

Perfecte hamburger
Schermafbeelding 2017-04-23 om 14.25.50

Het klinkt misschien een beetje gek, maar om de perfecte burger te maken leg je een ijsblokje in het midden van de burger. Ook kun je een klontje boter in het midden van de burger leggen om ‘m extra smeuïg te maken.

Vis van de grill
citroen
MMM heerlijk zo’n visje op de barbecue. Het word nog lekkerder als je plakjes citroen onder je vismoten legt. Hiermee voorkom je dat je vis aan de grill blijft plakken en het geeft natuurlijk een heerlijke smaak.

Schoon maken
Vind je het soms lastig om je barbecue schoon te maken? Een perfecte manier is om hem schoon te maken met folie en ui. Als de gril nog warm is, kun je er met behulp van een vleestang met een propje folie eroverheen wrijven. Als je grill nou heel erg vuil is, kun je op dezelfde manier ook met een doormidden gesneden ui over de grill wrijven.

Wil je nog meer barbecue tips weten? Bekijk ze in het filmpje hieronder!

Reacties