Hij wrijft een rauwe aardappel op de grill, slimme truc die iedere barbecue-fan moet kennen

Als je gek bent op grillen, haal je er waarschijnlijk veel voldoening uit wanneer je voor de barbecue staat te kijken naar het garende vlees.

Maar zelfs de beste amateur-grillmeester krijgt uiteindelijk te maken met een aangekoekt stukje hamburger of vis. Niet alleen is het geen fijn gezicht, het kost ook ontzettend veel tijd om de grill weer schoon te krijgen.

Geloof me, ik weet er alles van! Het is mij namelijk ontzettend vaak overkomen. Maar toen ik deze video zag, was ik dolenthousiast om erachter te komen dat er een eenvoudige oplossing bestaat voor het minst leuke aspect van barbecue├źn. Volg deze tip en je hoeft niet meer te schrobben na het barbecue├źn!

Wanneer een aardappel in aanraking komt met de hete grill, komt er zetmeel vrij. Hierdoor krijgt de grill een natuurlijke anti-aanbak laag. Dit is geniaal!

Nog een tip voor een succesvolle barbecue-avond: Wacht totdat de grill goed heet is. Dit verkleint de kans dat vlees aan de grill blijft plakken.

Reacties