Iedereen wilt langskomen als jij deze heerlijke unieke kipsalade maakt!

Salades passen meer bij de zomer hoor ik iedereen al denken. Maar toch kunnen bepaalde salades zeker weten in de winter.

Deze kipsalade met geroosterde aardappel kan het hele jaar door worden gegeten. Het is een overheerlijk recept wat niet moeilijk te maken is.


Ingredienten:
4 aardappelen in blokjes
zout en peper naar smaak
200 gram kipfilet gebakken
3 plakjes uitgebakken bacon in stukjes
50 gram fijngesneden ui
50 gram fijngesneden selderij
knoflookteentje geperst
2 eetlepels mayo
2 theelepels mosterd
1 theelepel paprikapoeder
2 eetlepels fijne peterselie
2 fijne salieblaadjes
2 kroppen sla

Bekijk het recept op de volgende pagina…

Verwarm de oven alvast voor op 200 graden. Bak hierin de blokjes aardappel met wat olie, zout en peper voor 30 minuten in de oven. Goudbruin moeten ze zijn.

Snij de gebakken kipfilet in stukjes.

Pak een grote kom en meng hierin de kip, aardappel, bacon, selderij, ui, en knoflook. Voeg daarna de mayo, mosterd, paprikapoeder, kruiden, zout en peper toe.

Serveer het geheel op blaadjes sla.

Reacties