Gek op koffie? Dit heerlijke concept van De Koffiejongens is een aanrader voor elke liefhebber!

Ben jij ook zo’n koffieleut en drink je elke dag wel een lekkere bak? Wij van Viral Food zijn dol op koffie en vooral lekker thuis in deze winterse tijden. Zelf hebben wij een Nespresso apparaat en het nadeel hiervan is dat je telkens nieuwe cupjes moet halen of moet bestellen. Veel soorten zijn erg duur en eind van de maand heb je best een flink bedrag uitgegeven aan koffie voor thuis.. Maar wij hebben eindelijk een goed flexibel alternatief gevonden wat we met jullie willen delen: De Koffiejongens!

De koffiejongens bestaan uit Corné en Walter. Zij hebben de doelstelling om koffie zo gemakkelijk mogelijk te maken maar de kwaliteit wel te behouden. Samen hebben ze de koffie van hun merk gecreëerd en het is te proeven dat ze echt liefde hebben voor koffie. Heel leuk hoe ze samen hun droom hebben waargemaakt en ze proberen nu Nederland te veroveren met dit leuke concept.

Omdat wij zo gek zijn op koffie besloten wij de Koffiejongens te benaderen om een keertje een maand deze koffie uit te proberen. De koffiejongens hebben een flexibel abonnementsvorm dat gratis bij jou thuis wordt bezorgd. Verschillende smaken zoals de lungo, de espresso, ristretto en decaf. Er zijn verschillende abonnementen en je kunt zelf kiezen hoeveel koffie je per maand bezorgd krijgt en wanneer je het bezorgd krijgt, dat is natuurlijk lekker flexibel.

De koffie komt al aan in een prachtige verpakking en ziet er rauw en tof uit. We hebben alle soorten koffie geprobeerd en de Lungo was uiteindelijk echt onze favoriet en doen zeker niet onder voor originele cups. Ook zit er een decaf tussen, wat lekker is voor het slapen gaan bijvoorbeeld en de nachtrust niet beïnvloed. Je kunt zelf kiezen welke smaken je wilt dus als jij alleen maar espresso’s wilt kan dit natuurlijk ook. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk dan even de website dekoffiejongens.nl. Hier kun je Walter en Corne ook vragen stellen! Keep up the good work boys!

Reacties