Met DEZE handig tip mislukt je eerste pannenkoek nooit meer!

Een pannenkoek met stroop of met poedersuiker is heerlijk! Ons kun je er midden in de nacht voor wakker maken… De lekkerste pannenkoeken zijn toch wel degene die je zelf bakt. Mislukken bij jou ook altijd eerste pannenkoeken? Het lijkt zo makkelijk, maar het is nog best lastig om mooie en gladde pannenkoeken te bakken. Gelukkig hebben wij een aantal tips waardoor ze nooit meer zullen mislukken.

1. Verwarmde olie
Door een beetje verwarmde olie door het beslag te mengen, gaat het bakken van pannenkoeken veel makkelijker.

2. Rauwe aardappel
Om het aanbakken te voorkomen kun je de koekenpan van tevoren insmeren met een halve rauwe aardappel. Klinkt best gek, maar wel heel handig!

3. Op tijd beginnen
Maak je beslag voor pannenkoeken ruim van tevoren. Na een paar uur of zelfs een dag later is het beslag beter gemengd en worden de pannenkoeken veel lekkerder.

Wil je lekkere luchtige pannenkoeken? Voeg dan in plaats van melk, karnemelk toe in je beslag.

Reacties