Met DEZE tips bespaar je ontzettend veel geld in het huishouden!

Je kunt op verschillende manieren heel veel geld besparen. Zo kun je minder vaak uiteten gaan, kiezen voor een andere sportschool of abonnementen afzeggen. Toch hoef je, je leven niet perse drastisch te veranderen om geld te besparen. Wij hebben namelijk een paar tips voor je die heel gemakkelijk en onverwachts zijn. Lees snel verder welke dit zijn.

1. Huismerken gebruiken.
Koop jij altijd alleen maar huismerken? Probeer eens wat minder vaak A-merken aan te schadden. Sommige B-keuzes zijn nét zo lekker of zelfs nog lekkerder dan een bekend merk.

2. Schaf een fles schoonmaakazijn aan
Schoonmaakmiddelen kunnen best prijzig zijn en vooral die van A-merken. Daarnaast gaan ze mega snel op. Een fles schoonmaakazijn daarentegen gaat veel langer mee en is multifunctioneel. Het is namelijk goed tegen kalkaanslag en vieze geurtjes.

3. Tussendoortjes meenemen
Ben je vaak op pad? Dan is het handig om lekkere en verantwoorde tussendoortjes mee te nemen. Vaak krijg je midden op de dag zin in iets lekkers en geef je als snel een paar euro’s uit bij een to go winkel.

4. Bezoekje brengen aan de markt
Zoals je weet zijn groenten en fruit best duur in de supermarkt. Ga eens naar de markt! Daar is het vaak nog lekkerder en goedkoper. Daarnaast is een marktdagje nog best gezellig!

Reacties