Mmm.. Deze carpaccio wraps met truffelmayo en Parmezaanse kaas is mijn nieuwe favoriete recept!

Ik ben gek op carpaccio, als voorgerechtje bij een diner of als lunch. De smaak is gewoon ongekend lekker als je goede carpaccio hebt. Dit recept is dan ook heerlijk en vrij onbekend. Ik heb het namelijk over carpaccio wraps!

carpacciowraps-parmezaan-truffelmayonaise-03

Dit recept komt van kookidee.nl
Het is een simpel maar o zo lekker recept, echt een eyecather voor elk feestje!

Wat heb je nodig? (gebaseerd op 4 personen)
8 wraps
300 gram. rundercarpaccio
100 gram. veldsla
65 gram. pijnboompitten
Parmezaanse kaas
6 el. mayonaise
truffelolie (of olijfolie met truffelaroma)
peper en zout

Hoe maak je het precies?
Je begint met een koekenpan even op een laag pitje te zetten en de pijnboompitjes te roosteren. Doe dit zonder olie en haal de pitten van het vuur als ze een goed kleurtje hebben. Laat ze daarna afkoelen en doe de mayonaise in een schaaltje en voeg er wat truffelolie aan toe( niet teveel, zorg dat het goed en subtiel op smaak is). Voeg daarna wat peper toe aan de mayo en smeer het ruim uit over de raps.

carpacciowraps-parmezaan-truffelmayonaise

Hierna verspreid je de sla over de wraps en voeg je carpaccio toe. Om het af te maken rasp je er wat Parmezaanse kaas overheen en strooi je de pijnboompitjes rijkelijk over de wraps heen. Rol de wraps goed en strak op en snij ze door de helft.. Klaar is kees! Nu is er nog maar een ding wat je moet doen en dat is genieten! Ga jij dit ook maken? Laat het ons weten!

Reacties