RECEPT: WRAPS MET CARPACCIO, PARMEZAANSE KAAS EN TRUFFELMAYONAISE

Het is natuurlijk altijd lastig wat je moet gaan maken als je vriendinnen langs komen om te eten. Maar vanaf nu is dat verleden tijd, wij hebben hét perfecte recept gevonden namelijk. Het zijn wraps met carpaccio, parmezaanse kaas en truffelmayonaise van Kookidee.nl, ze zijn gemakkelijk te maken en ontzettend lekker 😉

WAT HEB JE NODIG?

8 wraps
300 gram rundercarpaccio
100 gram veldsla
65 gram pijnboompitten
Parmezaanse kaas
6 eetlepel mayonaise
Truffelolie
Peper en zout
HOE GA JE TE WERK?

Stap 1: verwarm de koekenpan en leg er de pijnboompitten in. Voeg géén olie toe en haal de pitten eruit wanneer ze verkleurd zijn. Vervolgens laat je de pitten afkoelen.

Stap 2: doe de mayonaise in een schaaltje en voeg hier de truffelolie bij. Voeg wat versgemalen peper toe en smeer dit uit over de wraps. Belangrijk: je hoeft de wraps niet op te warmen.

Stap 3: verdeel de veldsla evenredig over de wraps en leg er vervolgens carpaccio op. Indien je het lekker vindt kun je er wat Parmezaanse kaas over strooien. Strooi de geroosterde pijnboompitjes over de wraps en vergeet vooral de peper en zout niet.

Stap 4: rol de wraps strak op. Halveer vervolgens de wraps of snij ze in kleinere stukjes.

Eet smakelijk!

Dol op wraps? Probeer dan Deze heerlijke hawaii wrap!

Reacties