Vaak last van scheeruitslag? Zo voorkom je dit!

Niets is vervelender dan je scheren en er een dag later achterkomen dat je uitslag ervan hebt en vol zit met bultjes.

Naast het feit dat het niet heel charmant staat als je die dag een bikini aan wilt, kunnen de bultjes ook nog eens gaan jeuken. Wij hebben een tip voor jou!

Met een aluminium vrije anti-transpirant deodorant kan je namelijk voorkomen dat er rode bultjes ontstaan na het scheren. Breng het direct aan na het scheren van je bikini-zone en je huid blijft helemaal glad. 

scheeruitslag

Wist je dat deodorant zelfs nog voor hele andere dingen kan gebruiken?


Zo kan het bijvoorbeeld helpen bij zonnebrillen die van je neus afglijden. Door de warmte krijg je zweetdruppels en kan je zonnebril van je gezicht afglijden. Dit kun je voorkomen door wat anti-transpirant deodorant op je zonnebril aan te brengen. Het is daar nu nog niet  het weer voor, maar deze tip kan je zeker in de zomer gebruiken!sungl

Daarnaast kan een aluminum-vrije deodorant ook nog eens helpen bij het aantrekken van je strakke skinny jeans. Soms kan het een heel gedoe zijn om je skinny jeans aan te trekken. Dit kan je voorkomen door de deodorant aan te brengen in een lijn vanaf je bovendij tot je enkels. Je zult dan zien dat je skinny jeans aantrekken een makkie is.

jeans

Reacties