WAUW: Zo schil je een aardappel in maar liefst 10 seconden, dit scheelt je zoveel tijd!!!!

Ben jij ook niet zo dol op het schillen van aardappels en vind je gewoon dat het veel te veel tijd kost? Je kan natuurlijk gewoon kiezen voor de voorgeschilde aardappelen in de supermarkt, maar meestal zijn deze veel duurder. En dat is hartstikke zonde, want ViralFood heeft voor jou een tip waarbij je in 10 seconden je aardappelen kan schillen.

Nog een extra fijn dingetje: als je je aardappelen op op deze manier schilt zal je maaltijd nog meer smaak bevatten. En dat willen we natuurlijk allemaal!

Hoe ga je te werk?

1. Pak een aardappel en snijd met een mesje in de schil.
2. Houd het mes op één punt en draai de aardappel rond.
3. Kook je aardappelen zoals je normaal ook doet.
4. Gekookt? Haal ze dan uit de pan en schuif de schil van de aardappels met je handen.

Door de aardappels te garen met hun jasje nog aan zullen ze veel meer smaak hebben.

Is het nog niet helemaal duidelijk en kijk je liever de video voor meer uitleg? Bekijk hem hieronder…

Reacties