Zo kook je mega snel pasta in maar 1 minuut tijd!

Druk druk druk, dat is het woord dat we vaak gebruiken. Want we hebben het druk! We moeten naar school, werken of hebben het druk met sporten of iets anders. Op een dag waar je moe bent, schiet koken er wel eens bij in! Een afhaalmaaltijd of een magnetronmaaltijd is dan een makkelijke optie. Maar wacht! Wij hebben de oplossing voor dit probleem. Zelf je maaltijd klaarmaken en weten wat je erin doen blijft nog altijd het gezondste . Wij hebben de gouden tip waardoor pasta koken zo gepiept is.

pasta_vork

De meeste pasta moet je rond de 10 minuten koken. Dit is niet een hele lange tijd, maar als je in tijdsnood zit of je wil lekker snel eten als je ergens vandaan komt, is deze tip toch wel erg makkelijk. Er zit alleen wel een voorbereiding aan vast. Leg de avond van tevoren droge pasta in een kommetje water. Hierdoor wordt de textuur van de pasta zachter, de volgende dag is het daardoor veel sneller gaar. Schrik niet als je pasta de volgende dag een andere kleur is dan je gewend bent. De pasta krijgt namelijk een witte kleur. Na een minuutje koken zie je hier niets meer van.

En andere tip waardoor je het water sneller laat koken is door het water voor te koken in de waterkoker en het gekookte water daarna in de pan te gieten. Smakelijk eten. Wij zijn benieuwd wat je van deze tip vindt.

Reacties