Zo maak je zelf carpaccio bonbons!

Bonbons en carpaccio. Er zijn maar weinig dingen die nog lekkerder zijn. Wanneer je deze twee met elkaar combineert, is het natuurlijk helemaal feest.

Nodig je binnenkort mensen uit of heb je gewoon zin om iets heerlijks te maken? Lees dan snel verder!

Benodigdheden:

– 250 gram carpaccio
– Rucola
– 2 eetlepels pijnboompitten (rooster deze)
– 2 eetlepels parmezaanse kaas
– 1/2 courgette
– 8 zongedroogde tomaatjes
– truffel mayonaise
– zout en peper

Bereidingswijze
1. Neem een halve courgette en snijd deze in kleine stukjes. Bak deze kort aan in een steelpan met wat zout & peper en wat olijfolie.
2. Snijd de zongedroogde tomaatjes ook in kleine stukjes.
3. Leg een plakje carpaccio neer en doe vervolgens afgekoelde stukjes courgette, zongedroogde tomaatjes en rucola in het midden.
4. Sprenkel wat parmezaanse kaas en pijnboompitten over de carpaccio.
5. Vouw de carpaccio dicht zodat je een bonbon vorm hebt.
6. Doe een beetje truffelmayonaise op de carpaccio bonbon.

Geniet ervan en eet smakelijk!

Reacties