Ze koos voor een totale make over.. Hoe ze er nu uitziet? Zelfs haar man herkende haar niet meer!

Toen Mary Johnson op een dag op stond en in de spiegel keek besloot ze dat het wel mooi was zo: ze was helemaal klaar met haar dooie grijze haar en die zwembandjes moesten er ook maar eens af. Ze was daarom begonnen met gezonder eten en meldde zich aan voor een complete make-over.

Ze vertelde tegen de bekende ‘The Makeover Guy’ dat ze haar zelfvertrouwen een extra boost wilde geven, dit kon gerealiseerd worden met een totale make-over.

En bij wie ben je daarvoor aan een beter adres dan bij de The Makeover Guy. Deze man staat bekend om zijn ‘schokkende’ transformaties, en ook deze keer heeft hij iedereen verrast! Het haar van de vrouw ging van het dode, grijze haar naar een kort goudblond kapsel.

Bekijk op de volgende pagina hoe ze er nu uitziet! 🙂

Na een paar uur in de kappersstoel te hebben gezeten kon Mary haar man gaan verrassen. Deze riep meteen dat hij zijn eigen vrouw niet meteen herkende. De vrouw is duidelijk tevreden met het resultaat van ‘The Makeover Guy’.
Wat vinden jullie hiervan? Is het mooier geworden of was de vrouw al mooi van zichzelf?

Ongeveer 50 seconden in de clip kun je de nieuwe look van Mary zien en rond 3.27 minuten kun je de reactie van haar man zien. Echt geweldig!

Reacties