Deze pizza’s kun je eten zonder een schuldgevoel te krijgen!

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram

recent

Essentiële tips omtrent het gebruik van specerijen

Als je je eerste stap zet in het koken met specerijen lijkt het alsof er veel te leren valt. Als je een paar kook...

Last van een stijve nek? Probeer DEZE tips!

Een stijve nek kan jouw hele dag verpesten. Het kan komen door meerdere factoren, stress, slechte houding, krom lopen of veel zittend werken. Constant...

Deze pizza’s kun je eten zonder een schuldgevoel te krijgen!

Lig je dan: op de bank met je favoriete serie en een lekker drankje. Op gegeven moment ben je al 3 afleveringen verder en...

Is koffie slecht voor je?

Dit is een heerlijk bericht op de maandag ochtend. Terwijl ik mijn bakje koffie wegwerkte las ik namelijk dat we met z’n allen meer...

Mooie tweedehandse kleding

Veel mensen teren toch een beetje in door de crisis en één van de uitgaven waarop bezuinigd wordt is het aanschaffen van kleding. Toch...

Lig je dan: op de bank met je favoriete serie en een lekker drankje. Op gegeven moment ben je al 3 afleveringen verder en begin je aardig honger te krijgen. Een snelle en makkelijke oplossing is dan toch wel om even snel een pizaatje te bestellen. Makkelijk te eten en je hoeft je favo serie maar 2 minuten stil te zetten om de bezorger te begroeten. Toch zijn de meeste pizza’s niet heel gezond en is de kans groot dat je al snel een rommelbuik ervan krijgt.

Zie jij ze wel eens liggen?

Magioni maakt pizza’s zoals jij gewend bent, maar dan veel gezonder! Ze bestaan namelijk voor 40 procent uit groenten en bevatten 30 procent minder calorieën en koolhydraten. Gelukkig is de pizzabodem nog wel lekker krokant en is het geen ingezakte boel. Wij kunnen zelfs verklappen dat je bijna niet het verschil proeft met een ‘gewone’ pizza. Hoe wij dit weten? Als grote bofkonten mochten wij 3 soorten pizza’s proberen.

Magioni heeft verschillende soorten pizzabodems, maar ook belegde pizza’s in het assortiment. Een Magioni pizzabodem bevat gemiddeld zo’n 70 gram groenten en zijn per twee stuks verkrijgbaar. Je kunt ze beleggen zoals je zelf wilt.

De lekkerste pizza’s proeven

Wij mochten allereerst de belegde Veganini proeven. Deze verse bietenpizza is belegd met een licht pittige geiten kaassaus, rode ui, kastanjechampignons, bosui en geitenkaas. Binnen een kwartiertje heb je deze al op tafel staan. Wij zijn groot liefhebber van geitenkaas, maar als je hier niet zo’n fan van bent, kun je beter een andere smaak kiezen. Het viel ons op dat de pizza heerlijk rijk belegd is en je na een halfuurtje geen vies vettig gevoel ervan kreeg, maar het idee had dat je een gezonde maaltijd aan het nuttig was.

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram